lauantai 8. kesäkuuta 2013

Esittelyssä Yölinnun Hurmuri "Vili"

Tässä on nytten tämä Vilin esittely postaus ! Elikkäs aloitetaan vuodesta 2004 kunnes vili tuli meille joulun lähellä. Minun on aika vaikea kirjoittaa noin pitkän ajan takaa, sillä kun vili tuli meille olin 5-vuotias, joten muistini ei riitä niin pitkälle .. :D (Jotenkin kuitenkin muistan sen kun menimme ekaa kertaa katsomaan Viliä niin se leikki veljensä kanssa jollain hanskalla.. x3 Aawwss..)
Vili on siis syntynyt 3. lokakuuta 2004 joten nyt se on 8vuotta 8kuukautta ._. Aika rientää minusta tuntui, että juurihan se oli semmoinen pikkunen :33..
Apua Täähän menee ihan löpöttelyn puolelle, vaikka pitäisi kertoa Vilistä jotakin..
Vili EI todellakaan ole helppo koira, sitä ei jokaisen käsiin uskalla antaa.. Se testailee ihmisiä ja vetää.. Vilillä on myös paha tapa /:.. Se haukkuu.. Sitä ei saa loppumaan, tässä olen alkainut testailemaan eri keinoja, millä saisin haukkumisen loppumaan ja se on selvästi rauhoittunut. Tässä tuli mieleen, että en osannut kertoa Vilin pentuajoista x33

Vili alkoi jossain vaiheessa lihota pikkuhiljaa.. D; Jossain vaiheessa siitä tuli yli 40kiloinen... Mutta! Tuossa 2011 vuoden loppupuolella innostuin Vilistä ihan todellisesti.. (Ennen olin vain äidin ja iskän kanssa viemässä Viliä ulos..) Niin innostuin touhuamaan vilin kanssa kaikkea kivaa ja aloitin samalla laihdutusprojektin! Aloin ns. ''uudelleen kouluttamaan'' koiraa.. :)
Opetin aluksi Vilin hyppäämään pieniä esteitä, talvella kun lumet tulivat maahan yritin pulkkailla Vilin kanssa, mutta se ei tajunnut sitä touhua. Vuonna 2012 jatkoin kevyesti laihdusprojektiä, jolloin muutimme myös Vilin ruokavaliota. Kesällä 2012 aloin olemaan Vilin kanssa joka päivä touhuten kaikkea yli puolet päivästä ulkona. Aloin hakemaan koiraan luottamusta. Heittelin tien päässä sille palloa ja kaikkea muuta. Aloin luottamaan koiraan. Syksyllä jatkoin aivan samaa mitä kesälläkin. Talvella 2012 päätin totuttaa Vilin pulkkaan, ja jouluaattona pääsin jo pienelle ajelulle. Vili tottui nopeasti vetämään pulkkaa ja lihaksiakin kertyi ympärille ja painoa oli tuolloin 36kiloa. Aika hyvin, kuitenkin suurin osa läskeistä oli vaihtunut lihaksi.

Vuosi 2013..
Aloin opettamaan Vili-Possulleni käytöstapoja..:DD Opetin kulkemaan VIERELLÄNI eikä 2metrin päässä perässä tai edellä XDD Luottamukseni koiraan oli jo niin hyvä, että uskalsin päästää sen vapaaksi metsässä (vaikka pari kertaa lähtikin hetkeksi jonnekkin pöpelikköön..:DD)
Ilmoitimme minut ja Vilin GouHaun-koiraleirille Virroille joka on kuukauden päästä, sielä pääsen testaamaan mitä tämä kaikki on tuonut tullessaan! Tässä vielä kuvia Vilistä :33 :







Muuten, punnitsin Vilin tänään ja painoa oli 34kiloa ! :3 Kommentoi jos haluat tietää jotain vielä Vilistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti