torstai 4. heinäkuuta 2013

Kun jotain odottaa oikein innolla huomaakin kuinka hitaasti aika menee..

Moikka, eli kuten otsikostakin näkyy mielestäni aika on mennyt tänään tooodella hitaasti.. Heräsin aamulla 11 ja menin syömään aamupalan, sen jälkeen menin katsomaan telkkarista jotain ihan randomia.. :D
siinä sitten katselin telkkaria jostain 11-13, kunnes sieltäkin alkoi tulemaan jotain ohjelmia jotka eivät ollenkaan kiinnosta. :D Joo todella tylsää.. Tosiaan siis odotan kovasti sitä leiriä joka on muuten 4päivän päästä (pian kolmen.. :3 ) Niin tosiaan sitten aloitin popitukset ja samalla leikin ja tempuilin Vilin kanssa.
Kun Vili väsähti jatkoin musan kuuntelua ja datailin samalla.. Jo tässä vaiheessa varmaankin huomaatte miten tylsää minulla on ollut joten en ala nyt enempää selittelemään tästä tylsästä päivästäni ! :D

Tosiaan eilen olin tampereella, ostin leirille muistiinpano juttuja, rannekellon, karkkia ja es. XD
Jipjei! Vasen jalka siinä reisussa kipeytyi ja on ollut tänäänkin aika kipeä.. /: No kyllä se nyt parempi on vertaa siihen mitä se oli eilen illalla.. Mitäs muuta tein.. No en oikeastaan mitään muuta ihmeellistä..
En varmaankaan viitsi alkaa tekemään mitään kauhean pitkää postausta, ainakaan nyt kun minulla ei ole minkäänlaista aihetta kuin höpötellä tylsyyksiä yms.. Laitan nyt kuitenkin viellä kuvia tähän loppuun eilisestä ja tästä päivästä.









 Aaaww kun sillä on jo harmaa leuka <3 vanhus! <3


Seuraavaa postausta tulee viimeistään leirin jälkeen tai ehkä tällä viikolla ! Moimoi! :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti