tiistai 2. heinäkuuta 2013

Uusi ulkoasu ja banneri!

Moikka! Kuten monet varmaan huomasivatkin, niin tuli vaihdettua ulkoasua ja banneria! Mitä mieltä olette, onko parempi kuin entinen? 8) Tuon bannerissa olevan tekstin heitän varmaankin vetämään jossain vaiheessa, mutta antaa sen nyt toistaiseksi olla siinä ! :)
Hei muutes blogissani on jo yli 500 näyttökertaa ja 6 lukijaa !! Kiitos kaikille, ketkä lukevat blogiani ja toivottavasti lisää saadaan ! Kun 20. Lukijaa tulee täyteen ajattelin järjestää arvonnan, mutta siitä sitten lisää kun se on ajankohtaista.

En ala nyt kauhean pitkää postausta tekemään, kirjoitin nyt vain noista näyttökerroista ja muista. Niin muuten 6 päivää leiriin !! Huikeeta, just äsken oli tyyliin jotain 4 kuukautta .. o: Aika on mennyt niin nopeasti ! <3
Huomenna menen varmaankin Tampereelle pyörimään hetkeksi. Aijon ostaa leirille jotain pientä. :)

Tänään en ole tehnyt mitään ihmeellistä muutakuin olin yli tunnin koiran kanssa ulkona viettämässä laatuaikaa! <3 Oli tarkoitus mennä semmoisen pienen kentän taakse olevalle nurmikolle, jossa on hyvä juosta ym. mutta kentällä pelattiin lenttistä joten tuon hurtan kanssa viitsinyt mennä sinne sähläämään.. (:
Mentiin sitten semmoiseen metsään ja kodin pihaan. Eipä mulla muuta kuin tämmöistä pientä ''päivitystä''.

Laitan loppuun vielä muutama kuvaa, niinkuin aina ennenkin ! :




Päivitän varmaankin seuraavan kerran tällä viikolla, koska ensi viikolla en kamalasti pysty päivittelemään kamalasti blogia, koska olen tosiaan siellä leirillä! 8)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti