sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Särkänniemi yms..!

Moikka,aattelin täs jaksanko tällä viikolla tehdä mitään postausta, mutta kuitenkin tämä viikko on ollut niin riittoisa, että pakkohan minun siit on kertoa! Elikkäs Nea tuli meille tiistaina ! Tiistaiksi oltiin luvattu koko päiväksi pilvistä, mutta 15. jälkeen olikin jo hirveän kuuma ja aurinko paistoi ! No parempi, että aurinko paistaa! Käytiin siin sitten kylällä ja tämmöstä, ei mitään ihmeellistä tehty, muutakuin koiran kanssa hilluttiin pihalla ja käytiin laitumella. Pääsin pitkästä aikaa ridaamaan.. <3 Kaikki ride-kuvat on kyll Nealla :). Yöllä me käytiin vähän seikkailemassa.. (; Oli kyllä mahdottoman ihanaa.. :3

Keskiviikkona piti sitten olla koko päivän aurinkoista ja yli 20asteista.. No pilvistä ja alle 20asteista! Hyvä homma ilmatieteenlaitos!! No eipä se meidän päiväämme pilannut ! Katsottiin pari leffaa ja sitte mentiin taas kylälle.. xd Eikä mitään ihmeellistä tehty.. :)

Torstaina lähettiin siin 11. jälkeen kävelee asemalle ja lähdettiin junalla kohti Tamperetta! Woop, päästiin junassa menee pummina.. xd kun oltiin Tampereella mentiin Siwaan ostaa rannekeet särkkään! :3 Särkässä meillä oli oikein kivaa (paitsi Take Offissa reisi oli puristuksissa sen ihmeen turva-jutun alla ja huusin vittua yms.. xdd Ne siin vastapäätä katto vähän..xd )
käytiin myös Delfiinaariossa ja se esitys oli ihan surkee.. Oltiin iha pettymyksen multihuipentumassa ._. MUR!
Semmosta.. Oli kyllä ihan mahottoman kivaa! Oltiin siin lähties vähän tyhmiä.. Luultiin että Särkkä-bussi menis keskustorille, mutta jooh... Päädyttiinki kaukaiselle parkkikselle! Siin sitte käveltiin nälissään kohti keskustaa.. Kun oltiin keskustassa mentiin Subiin syömään, noms! :3
Kun oltiin syöty niin Nean isä tuli hakee meitä ja mentiin siittä Nealle.

Perjaintaina herättiin lopullisesti vasta joskus 12. aikaan. xd (Väsytti kyllä torstai iltana ihan hiiirrweesti ..:3 )
Mut siin sitte syötiin aamupalaa ja pelattiin pleikkarii.. x33
Sit mentiin Ideaparkkiin! Hilluttin siel ja mentiin ostaa jätskii ja mentiin sitten Maskuun! xD
Siellä testailtiin moottori-sänkyjä mitä lie onkaan! xD Ihan huippuja.. xd Naurettiin kyll ihan hirveesti ! Haettiin viel prismasta sitä uutta Fantaa, sitä mansikka twistiä.. (Joka ei muuten sisällä mansikkaa.. xd )
Mut sit lähettiin Ideaparkista joskus 16. aikaan ja äti tuli hakee mua 17. aikaan ja sitte lähtö takasin Oriveteen.. D::












Jee! Seuraava postaus varmaankin ensi viikolla, jos nyt jotain ihmeellistä tapahtuu.. xd

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti